Engerd uit 'Game of Thrones' pakt sleutelrol in nieuwe Stephen King-film

Pilou Asbæk in Salem's Lot.

Even geleden werd duidelijk dat het boek Salem's Lot a.k.a. Bezeten stad van schrijver Stephen King opnieuw verfilmd gaat worden na de eerdere producties uit 1979, 1987 en 2004. Nu is duidelijk dat een acteur uit de HBO-serie Game of Thrones een hoofdrol te pakken heeft.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Pilou Asbæk een sleutelrol in de verfilming die Gary Dauberman, bekend van Annabelle Comes Home, als regisseur heeft.

Asbæk speelde in Game of Thrones de rol van Euron Greyjoy. In Salem's Lot gaat hij de rol van het personage Richard Straker invullen.

Pilou Asbæk in Salem's Lot
In Salem's Lot zijn ook rollen voor Lewis Pullman (Bad Times at the El Royale) als Ben Mears, Bill Camp (The Night of) als Matthew Burke, Makenzie Leigh (The Assistant) als Susan Norton, Spencer Treat Clark (Glass) speelt Mike Ryerson en Alfre Woodard (See) duikt op als Dr. Cody.

De horrorfilm van producent James Wan wordt op dit moment opgenomen in Boston en het verhaal gaat over auteur Ben Mears die naar de stad Jeruzalem's Lot (kortweg Salem's Lot) terugkeert om een boek te schrijven over een huis dat hem sinds zijn kindertijd achtervolgt. Het plaatsje wordt echter geteisterd door vampiers.

Hieronder de trailer voor de miniserie uit 1979 van zender CBS.



NieuwsFilm

meest populair