Poll: beste James Bond-film met Daniel Craig als 007?

Poll: beste James Bond-film met Daniel Craig als 007?

Er verschenen tot op heden vier films met zijn 007.

Deze week gaat eindelijk No Time to Die in première in de Nederlandse bioscopen. Aankomende woensdag op donderdagnacht kun je de 25e Bond-film al zien in bepaalde zalen. De film staat vooral in het teken van het afscheid van Daniel Craig als James Bond.

Craig vertolkte de rol vijf keer. In 2006 debuteerde hij als 's werelds bekendste geheim agent in Casino Royale. Hij speelt een grauwere versie van het personage dat hij overnam van Pierce Brosnan.

In 2008 keerde hij terug in Quantum of Solace en dat deel werd erg mager ontvangen. Zijn derde optreden als 007 verscheen vier jaar later in Skyfall. De film van Sam Mendes werd sterk ontvangen en er werd maar liefst 1,1 miljard opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

De vierde en tot op heden laatste film is Spectre en deze werd toch een stuk zwakker ontvangen dan de voorganger, al was de box office score nog altijd sterk met bijna 900 miljoen dollar.

Welke Bond-film van Daniel Craig is de beste?
Nu de vraag aan jou, welke film met Craig als 007 vind jij de beste? Hieronder de poll en uiteraard kun je op de gebruikelijke plaats je reactie achterlaten.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair