Angelina Jolie (46) nu samen met deze bekende zanger (31)?

Hangt er liefde in de lucht?

FilmTotaal 27 september 2021 13:32 in Celebrity
Is Angelina Jolie dan toch serieus aan het daten met Abel Tesfaye, beter bekend als de hitzanger The Weeknd (ja, die van het populaire nummer Blinding Lights)? De twee sterren werden dit weekend opnieuw samen gespot.

In juli werden Jolie en Tesfaye voor het eerst samen gezien. De twee waren toen een vorkje aan het prikken bij het luxe Italiaanse restaurant Giorgio Baldi, een celebrityhotspot in Santa Monica, Californië.

De bladen twijfelden destijds echter of hun diner wel romantisch was. De 31-jarige Canadese zanger probeert namelijk aan een acteercarrière van de grond te krijgen en zou Jolie, zelf 46, gevraagd kunnen hebben om hem daarbij te begeleiden.

Maar nu lijkt het er toch iets meer op dat Jolie en Tesfaye daadwerkelijk aan het daten zijn. Zaterdagavond werden ze namelijk weer samen gezien bij precies hetzelfde restaurant. Daar hebben ze urenlang met elkaar gedineerd, dus het zal vast gezellig zijn geweest.

Het zou fijn voor Jolie zijn als zij weer een nieuwe partner in haar leven vindt, iemand die haar ook kan steunen in haar zware juridische strijd tegen haar ex-man Brad Pitt. De twee kunnen het maar niet eens worden over de voogdij over hun kinderen en hebben sinds kort ook een hoop gedoe over hun kasteel in Frankrijk.

NieuwsFilm

meest populair