Tom Cruise ziet relatie met bekende Marvel-actrice nu alweer stranden

Tom Cruise ziet relatie met bekende Marvel-actrice nu alweer stranden

De liefde tussen hem en zijn 'Mission: Impossible'-tegenspeelster Hayley Atwell blijkt voorbij.

Tom Cruise is weer vrijgezel. Onlangs zag hij zijn relatie met de Britse actrice Hayley Atwell, met wie hij natuurlijk in de aankomende Mission: Impossible-film te zien zal zijn, stranden. De twee gaan volgens insiders verder als vrienden.

Tom Cruise (59) en Hayley Atwell (39) gaan na ongeveer een jaar de lakens met elkaar te hebben gedeeld afzonderlijk verder van elkaar. Vooral hun drukke agenda's lijken een serieuze relatie in de weg te zitten.

"De opnames waren erg intens. Ze konden het echt goed met elkaar vinden en zien er duidelijk ook allebei goed uit, dus ze pasten eigenlijk goed bij elkaar", vertelt een insider.

"Nu de opnames er bijna opzitten, hebben ze in goed overleg besloten om toch verder te gaan als vrienden", vervolgt de anonieme bron. "Ze hebben beiden hele drukke agenda's, dus dat het nu zou eindigen, was eigenlijk wel te verwachten".

Gelukkig vinden Cruise en Atwell het dus nog heerlijk om met elkaar samen te werken. "Ze vinden het nog steeds leuk om met elkaar te werken. Het is jammer dat het zo moet lopen, maar het is wat het is", concludeert de ingewijde.

NieuwsFilm

meest populair