Melissa McCarthy 'smult' van haar rol als Ursula in 'The Little Mermaid'

De Oscar genomineerde actrice heeft een bijzondere rol voor ons in petto.

Zilko Tarici 28 september 2021 06:33 in Algemeen
Melissa McCarthy kan niet wachten om haar fans te tonen hoe zij Ursula speelt in de live-action verfilming van Disney-klassieker The Little Mermaid. De 51-jarige actrice kennen we vooral van succesvolle komedies als Bridesmaids en Identity Thief, maar ze werd ook al twee keer voor een Oscar genomineerd.

De nieuwe vertelling van het beroemde verhaal werd geregisseerd door Rob Marshall, met muziek van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda. Halle Bailey speelt Ariel in haar eerste grote filmrol.

Zij wordt omringd door acteurs als Javier Bardem (als koning Triton), Jonah Hauer-King (als prins Eric), Awkwafina (als Scuttle), Daveed Diggs (als Sebastian) en Jacob Tremblay (als Flounder). De opnames werden onlangs afgerond en een release staat gepland voor ergens in 2023.

Tijdens een nieuw interview met USA Today liet McCarthy zich voor het eerst uit over haar rol als Ursula in de langverwachte film. Ze zei er het volgende over:

"De wereld van Disney en (regisseur) Rob Marshall is er een die iedereen zou moeten kunnen beleven. Het is allemaal zo creatief en lief en mooi. Elke dag had ik zanglessen en mocht ik met een orkest werken. En dat is ongelooflijk voor iemand die geen zangeres is... maar het was ontzettend leuk om te doen. En Ursula was simpelweg fantastisch om te spelen. Ik heb ervan gesmuld."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik ben benieuwd ze is een uitstekende actrice ik vraag me alleen af of leslie jones niet beter was geweest voor de rol van ursula

ThysRomani

Avatar

Leslie Jones heeft er zeker het haar voor!

MichaelCaine

Avatar

Lijkt me wel een rol waar je helemaal los mee mag gaan en super veel plezier mee mag hebben! Hoop dat het dan ook op het witte doek te zien is

kokosnoot

Avatar

Is ook wel een heerlijke rol om je helemaal in te laten gaan. Ze lijkt me er wel de juiste persoon voor.

NieuwsFilm

meest populair