Melissa McCarthy 'smult' van haar rol als Ursula in 'The Little Mermaid'

Melissa McCarthy 'smult' van haar rol als Ursula in 'The Little Mermaid'

De Oscar genomineerde actrice heeft een bijzondere rol voor ons in petto.

Melissa McCarthy kan niet wachten om haar fans te tonen hoe zij Ursula speelt in de live-action verfilming van Disney-klassieker The Little Mermaid. De 51-jarige actrice kennen we vooral van succesvolle komedies als Bridesmaids en Identity Thief, maar ze werd ook al twee keer voor een Oscar genomineerd.

De nieuwe vertelling van het beroemde verhaal werd geregisseerd door Rob Marshall, met muziek van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda. Halle Bailey speelt Ariel in haar eerste grote filmrol.

Zij wordt omringd door acteurs als Javier Bardem (als koning Triton), Jonah Hauer-King (als prins Eric), Awkwafina (als Scuttle), Daveed Diggs (als Sebastian) en Jacob Tremblay (als Flounder). De opnames werden onlangs afgerond en een release staat gepland voor ergens in 2023.

Tijdens een nieuw interview met USA Today liet McCarthy zich voor het eerst uit over haar rol als Ursula in de langverwachte film. Ze zei er het volgende over:

"De wereld van Disney en (regisseur) Rob Marshall is er een die iedereen zou moeten kunnen beleven. Het is allemaal zo creatief en lief en mooi. Elke dag had ik zanglessen en mocht ik met een orkest werken. En dat is ongelooflijk voor iemand die geen zangeres is... maar het was ontzettend leuk om te doen. En Ursula was simpelweg fantastisch om te spelen. Ik heb ervan gesmuld."

NieuwsFilm

meest populair