Nieuwe Ultron bezoekt het Marvel Cinematic Universe

Nieuwe Ultron bezoekt het Marvel Cinematic Universe

De schurk uit Avengers: Age of Ultron deze week in een andere vorm op Disney+.

Verleden week zagen we nog Party Thor voorbijkomen in de zevende aflevering van What If...? en nu is het tijd voor de terugkeer van Ultron, de schurk uit de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron uit 2015. Hieronder SPOILERS.

Uiteraard krijgen we een ander verhaal over Ultron te zien en het komt niet geheel als een verrassing dat de alternatieve Ultron er ook anders uitziet. De film Age of Ultron liet nog zien dat Ultron, met de stem van James Spader, uiteindelijk niet het Vision-lichaam kon omarmen doordat de Avengers daar een stokje voor staken.

Vision / Ultron op Poster What If...?
Na de enorme cliffhanger aan het einde van aflevering zeven krijgen we nu een duidelijke blik op de Ultron die we toen zagen. Marvel Studios heeft namelijk een poster vrijgegeven waarop we zien dat Ultron wel het synthetische lichaam heeft betreden.

Bij de poster op Twitter valt de tekst "Ultron is coming 💥" te lezen. Vanaf aankomende woensdagochtend zie je de aflevering op Disney+. Dan zullen we ook te zien krijgen of Party Thor een rol van betekenis speelt.



NieuwsFilm

meest populair