Nieuwe Ultron bezoekt het Marvel Cinematic Universe

De schurk uit Avengers: Age of Ultron deze week in een andere vorm op Disney+.

Bram de Groot 28 september 2021 22:30 in Algemeen
Verleden week zagen we nog Party Thor voorbijkomen in de zevende aflevering van What If...? en nu is het tijd voor de terugkeer van Ultron, de schurk uit de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron uit 2015. Hieronder SPOILERS.

Uiteraard krijgen we een ander verhaal over Ultron te zien en het komt niet geheel als een verrassing dat de alternatieve Ultron er ook anders uitziet. De film Age of Ultron liet nog zien dat Ultron, met de stem van James Spader, uiteindelijk niet het Vision-lichaam kon omarmen doordat de Avengers daar een stokje voor staken.

Vision / Ultron op Poster What If...?
Na de enorme cliffhanger aan het einde van aflevering zeven krijgen we nu een duidelijke blik op de Ultron die we toen zagen. Marvel Studios heeft namelijk een poster vrijgegeven waarop we zien dat Ultron wel het synthetische lichaam heeft betreden.

Bij de poster op Twitter valt de tekst "Ultron is coming 💥" te lezen. Vanaf aankomende woensdagochtend zie je de aflevering op Disney+. Dan zullen we ook te zien krijgen of Party Thor een rol van betekenis speelt.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Serietotaal opvulling?

Decepticon

Avatar

Dit hele What If speelt geen rol van betekenis. Als Marvel Studios meer animatieseries wil gaan maken moeten ze met veel betere verhalen komen dan dit.

kokosnoot

Avatar

Ultron nooit echt interessant gevonden.

Leo Teenhakker

Avatar

Echt nergens voor nodig dit. Die hele What if.. is één grote onzinserie.

BilboBalings

Avatar

Wat een zure reacties hierboven. What if... is heel vermakelijk! Erg leuk om alle oude verhalen, karakters en personages terug te zien, weliswaar in een ander jasje. Juist de mogelijkheid om nieuwe verhalen te vertellen maakt deze serie zo uniek. Zo zien wij bijvoorbeeld team-ups en gevechten waar fans al jaren van dromen zoals Thor vs. Captain Marvel in episode 7.

Voor de mensen die beweren dat deze serie géén invloed heeft op de bredere MCU heeft het verkeerd. Deze alternatieve realiteiten konden pas ontstaan nadat Sylvie He Who Remains had gedood aan het eind van de serie Loki. Daarnaast denk ik dat vooral deze episode en de volgende van grote invloed zijn op de bredere MCU (met Ultron als winnaar).

NieuwsFilm

meest populair