Toch meer Superman van Henry Cavill, maar dan niet hoe je denkt?

Toch meer Superman van Henry Cavill, maar dan niet hoe je denkt?

Henry Cavill zou nog terugkeren.

Henry Cavill heeft zin in wat onrecht. Tenminste, dat stelt de site Geekosity va Mikey Sutton, die met enige regelmaat goed zit als het aankomt op geruchten rond Hollywood-producties.

Geekosity beweert dat Cavill in gesprek is met Warner Bros. om toch nog eens terug te keren in de rol van Clark Kent, a.k.a. Superman. Maar dan niet in een versie die we al kennen.

Injustice: Gods Among Us
Dat Cavill fan is van de rol van Superman weten we al langer. De acteur tekende iets meer dan een jaar geleden zelfs bij om nog eens de rol te spelen voor Warner Bros., maar dat project lijkt geen grote kans meer te maken gerealiseerd te worden.

DC Films heeft dan ook nog geen terugkeer voor Cavills Superman aangekondigd. Maar volgens Geekosity is Cavill druk aan het lobbyen voor een nieuwe film met zijn personage erin.

Ditmaal weer als hoofdpersoon, dus geen veredelde cameo. Cavill zou dan niet de held van de film moeten zijn, maar de grootste slechterik.

In Injustice: Gods Among Us weet de Joker Superman zo te manipuleren dat Lois Lane en zijn ongeboren kind om het leven komen. Superman verwoest zelfs de hele stad Metropolis en besluit daarna ook de Joker te doden. Daarop besluit Superman zelfs om zich niet meer in te houden en slachtoffers te maken, alles voor rechtvaardigheid.

Batman en de rest van de Justice League nemen het daarmee op tegen Superman. Of de film er komt?

NieuwsFilm

meest populair