Idris Elba is een keiharde bandiet in trailer Netflix-film 'The Harder They Fall'

Idris Elba is een keiharde bandiet in trailer Netflix-film 'The Harder They Fall'

The Harder They Fall ziet er veelbelovend uit.

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film The Harder They Fall. In de beelden zien we meer van de gevaarlijke bandiet die acteur Idris Elba speelt, maar ook van de queeste van Jonathan Majors personage om wraak te nemen.

De film is geregisseerd door muzikant Jeymes Samnuel, die ook wel bekend staat als The Bullitts. Het is zijn regiedebuut, met meteen een indrukwekkende cast om mee te werken.

The Harder They Fall
Centraal staat een voormalig slaaf, die nu cowboy is en Nat Love heet. Hij besluit zijn vroegere bende weer bij elkaar te halen. Samen moeten ze dan de bandiet Rufus Buck en diens bende doden, als wraak op de moord op de ouders van Nat. Die werden vermoord door Buck en zijn bende, terwijl Nat in de bak zat.

De opnames van de film begonnen al half 2019, maar de opnames werden stilgelegd vanwege de coronapandemie. Gelukkig kon Netflix het project uiteindelijk wel gewoon afmaken en werkt men nu richting de release.

Die staat gepland tijdens het BFI London Film Festival. Voordat het echter zover is, is er dus weer een gloednieuwe trailer vrijgegeven. Deze verkent de relaties die centraal staan in de film.

Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair