James McAvoy heeft een geweldig verhaalidee voor 'Wanted 2'

James McAvoy heeft een geweldig verhaalidee voor 'Wanted 2'

Komt er dan tóch nog een vervolg na al die tijd?

In 2008 verscheen de onverwachtse hit Wanted van Timur Bekmambetov met een jonge relatief onbekende James McAvoy in de hoofdrol. Zowel publiek als critici waren enthousiast en het budget werd ruim viervoudig terugverdiend.

Niet zo gek dus dat er binnen no-time over een sequel werd gesproken. Alleen na jaren van ontwikkeling viel al het nieuws rondom dit project stil.

In een interview met ScreenRant geeft McAvoy aan dat hij nog altijd graag zou willen terugkeren naar die rol van toen: "Wesley Gibson beëindigt de film als een volwaardige huurmoordenaar die in zijn eentje het publiek vertelt dat hij de controle over zijn leven neemt. Het lijkt mij interessant om te zien hoe hij verder is gegaan in zijn leven als een soort burgerwacht in een nieuw hedendaags bruut en gewelddadig verhaal".

Weten we het nog?
In het origineel komt de gefrustreerde kantoorman erachter dat hij de zoon is van een huurmoordenaar en besluit hij zijn plaats in te nemen in de Fraternity, een geheim genootschap van professionele killers.

Met verder grote namen als Angelina Jolie en Morgan Freeman, werden de stijlvolle visuals en meedogenloze actie memorabel in de huidige popcultuur met als hoogtepunt het concept van ronddraaiende kogels.

NieuwsFilm

meest populair