Beelden 'Scream'-reboot onthullen een terugkerend personage

Beelden 'Scream'-reboot onthullen een terugkerend personage

David Arquette is weer terug in Scream.

David Arquette keert terug in Woodsboro, in een speciale video van Scream. Daarmee hebben we onze eerste blik in lange tijd op het personage Deputy Dewey Riley, die dus weer terugkeert voor deze langlopende franchise.

De nieuwste film in de reeks, die simpelweg Scream heet, moet al in januari 2022 in de bioscoop te zien zijn. Naast Arquette keren heel wat oude bekenden terug, waaronder , [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/3112]Courteney Cox en ook Marley Shelton.

Elke keer weer
David Arquette is in elke Scream-film te zien geweest, beginnende met het deel uit 1996.

Hij speelt de rol van Dewey Riley, die in de eerste film vooral een bijrol had. Hij is de broer van het personage Tatum, en werkt voor de politie. Maar hij werd gemanipuleerd door Gale Weathers van actrice Courteney Cox, met wie hij een knipperlichtrelatie had.

Op Twitter onthulde David Arquette een video waarin we zien dat Dewey terugkeert naar Woodsboro, in het oorspronkelijke huis uit de film. Het gaat helaas niet om officieel beeldmateriaal uit de film, meer een promovideo voor het Woodsboro-huis dat je via AirBNB kan huren. Hieronder de beelden:



NieuwsFilm

meest populair