'Snake Eyes' had een gigantische franchise moeten lanceren

Maar of dat nog gaat gebeuren?

De G.I. Joe-franchise worstelt to nu toe vooral. Daardoor zal het vermoedelijk niemand echt verbazen dat de Lady Jaye spin-off die Amazon probeerde te ontwikkelen voor Prime Video, tot nu toe tot niets concreets geleid heeft.

En zelfs als die serie er komt, lijkt het er niet op dat de serie een lang leven beschoren is. De Hasbro-franchise heeft tot nu toe drie films opgeleverd, waarvan er geen enkele een groot succes was. Maar de plannen waren er wel, blijkt nu weer.

Grootse plannen
Producent Lorenzo di Bonaventura vertelde in het verleden al eens dat hij hoopte een vervolg te mogen maken van Paramount Pictures.

En nu vertelt Snake Eyes-bedenker Larry Hama dat hij van plan was om de franchise enorm uit te breiden na de film met acteur Henry Golding in de hoofdrol:

"Het idee was om al die dingen op te zetten, die we dan in een vervolg of voortzetting zouden kunnen gebruiken. Daarom brachten we Scarlett en Baroness mee in de film, al hadden ze geen supergrote bijdrage aan het verhaal van de film. Ze waren er vooral om een groter universum te teasen. In een film als deze wil je ervoor zorgen dat al die zaken zo vroeg mogelijk opgezet zijn, zodat je een vliegende start maakt."

NieuwsFilm

meest populair