Iron Man wordt ineens het lulletje van het Marvel Cinematic Universe

Iron Man wordt ineens het lulletje van het Marvel Cinematic Universe

Dat is pas interessant...

Iron Man lijkt een beetje het lulletje van het Marvel Cinematic Universe te worden. Schrijver A.C. Bradley van de serie What If...? had daar het een en ander over te vertellen.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Iron Man lijkt in zo'n beetje elke aflevering van What If...? te sterven. In de tweede aflevering werd hij gedrogeerd en vermoord en later weer door Killmonger. En voor Bradley was dat iets wat juist de charme van de serie is. Maar tegelijk ook iets waarmee ze op willen letten.

Het lulletje geworden
Tegenover Entertainment Weekly vertelde ze het volgende:

"Onze tiende aflevering is een lichtvaardigere, leuke Tony Stark-aflevering. Ik zie dat mensen op Twitter heel wat commentaar hebben omdat we Tony vaak doden. Hij is per ongeluk de Kenny van het What If...? universum geworden."

"Het meest bevrijdende deel van What If...? is dat we dingen mogen schrijven die je nooit in de films zou zien. Dus ook helden vermoorden, de wereld laten eindigen en echt helemaal los gaan."

Dat windt Bradley dan ook heel erg op. "Ik ben heel blij dat mensen zien dat we dit niet zomaar doen, maar een groter plan hebben. Ik ben mij ervan bewust dat veel afleveringen een tragisch einde hebben. Maar dat heeft een reden."

NieuwsFilm

meest populair