Eerste recensies 'Venom: Let There Be Carnage': top of flop?

Eerste recensies 'Venom: Let There Be Carnage': top of flop?

Deel één werd nog met de grond gelijk gemaakt door de recensenten.

Met 30 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes scoorde Venom uit 2018 nou niet bepaald sterk. Nu zo'n drie jaar later is het tijd voor het vervolg Venom: Let There Be Carnage. Hoe goed (of slecht) wordt deze Marvel-film ontvangen?

Ondertussen stromen de recensies binnen. De film van Sony Pictures debuteert namelijk vandaag in de States op het witte doek. Op het moment van schrijven staat de productie van regisseur Andy Serkis op 58 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, na 83 recensies. De gemiddelde beoordeling is 5.50/10.

Critics Consensus
De critics consensus luidt als volgt: "Venom: Let There Be Carnage is een vervolg dat volledig gericht is op de fans van het vreemde charismatische koppel uit het origineel en omarmt gretig de maffere kant van de franchise."

Opvallend is dat de Audience Score op Rotten Tomatoes voorlopig nog op een volle 100 procent staat, met een 4.7 / 5 als gemiddelde beoordeling. Het zou dus zomaar kunnen dat de geschiedenis zich herhaalt. Ook het eerste deel Venom werd veel beter (81 procent) ontvangen door het publiek dan door de vaak kritischere filmjournalisten.



NieuwsFilm

meest populair