Weer een topacteur voor Stephen King-verfilming 'Salem's Lot'

Weer een topacteur voor Stephen King-verfilming 'Salem's Lot'

De cast voor de horror-thriller wordt alsmaar sterker.

De opnames van een nieuwe verfilming van Stephen Kings beroemde boek Salem's Lot zijn momenteel volop in gang. Gary Dauberman schreef het script én is regisseur. De cast wordt daarnaast elke dag groter. Vandaag komt er namelijk de naam van John Benjamin Hickey bij.

De doorgewinterde acteur zal in de film de belangrijke rol van Father Callahan spelen. Callahan is niet alleen een prominent personage in Salem's Lot, maar komt ook opdraven in enkele van Kings Dark Tower-boeken.

Alleskunner Hickey
Hickey is een naam die je misschien niet snel iets zegt, maar zijn gezicht is er een die je direct zal herkennen uit een hele rits films en series (bijna 100 in totaal). Zo was hij te zien in films als The Bone Collector, Flags of Our Fathers en Transformers: Revenge of the Fallen en series als CSI, NYPD Blue, Law & Order en Hannibal. Tevens won hij een Tony Award voor zijn rol in theaterstuk The Normal Heart en werd hij onlangs opnieuw voor een Tony genomineerd voor zijn rol in The Inheritance.

Dit betreft overigens inmiddels de derde verfilming van Salem's Lot. Maar waar de vorige pogingen beide miniseries waren, wordt het nu dus een bioscoopfilm.

Salem's Lot moet in september 2022 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair