De 'Venom: Let There Be Carnage'-scène na de aftiteling is wel heel schokkend en groots

De 'Venom: Let There Be Carnage'-scène na de aftiteling is wel heel schokkend en groots

Maar let op: dit artikel bevat spoilers.

De film Venom: Let There Be Carnage is nu te zien. En het einde heeft behoorlijk grote implicaties voor de rest van de franchise van Sony Pictures. Daar vertellen we je over in dit artikel.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS. Lees dus alleen verder als je dat okay vindt, of de film al gezien hebt.

Wederom volgen we Eddie Brock in deze film en zien we hem het samen met Venom opnemen tegen zijn grote vijand in de comics, Cletus Kasady, a.k.a. Carnage. Met name de scène na de aftiteling is nogal onthullend.

Wat zien we?
Venom: Let There Be Carnage eindigt ermee dat Eddie Brock uit zijn eigen universum naar het Marvel Cinematic Universe getransporteerd wordt. Dat blijkt uit een visual waarin Eddie op een bed ligt in een hotelkamer, waarna die ruimte in een mooie verandert.

Zodra de verandering compleet is, zien we het nieuws en horen we J. Jonah Jameson vertellen dat Peter Parker Spider-Man is, en zien we een shot van Peter zonder masker in het Spider-Man kostuum.

De gevolgen
Venom bevindt zich nu dus in een heel ander universum, namelijk het MCU. Het lijkt erop door de manier waarop we hem van locatie zien veranderen, dat Eddie door iemand anders getransporteerd is. En dat zou interessante implicaties kunnen hebben.

Zouden Doctor Strange en Peter Parker hiervoor verantwoordelijk zijn? Zij rommelen immers met het multiversum. Hierdoor rijst ook de vraag of personages als Morbius straks ook in het MCU zitten, of toch daarbuiten.

NieuwsFilm

meest populair