James Bond-makers beantwoorden voor de volgende film eerst deze twee vragen

James Bond-makers beantwoorden voor de volgende film eerst deze twee vragen

De Bond-producenten hebben een vrij vast riedeltje.

James Bond producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson stellen zichzelf altijd twee vragen voordat ze beginnen met de ontwikkeling van een nieuw scenario.

Eon Productions lanceerde de franchise in 1962. 25 films later draait de boel nog altijd vrolijk door en krijgen de films meer aandacht dan ooit. Volgens het tweetal zijn er twee vragen die ze zich altijd stellen voordat ze een nieuwe film maken en helpt dat om de franchise verfrissend en actueel te houden.

Twee vragen stellen
Tijdens een interview met CNN vertelden ze het volgende:

"Allereerst vragen we ons af waar de wereld over twee of drie jaar als de film uit komt bang voor is. En daarna vragen we elke emotionele en persoonlijke uitdagingen Bond onder ogen moet komen. De combinatie van die twee zaken maakt dat we het elke keer verfrissend kunnen houden," aldus Broccoli.

"Natuurlijk werd dat vier jaar door het coronavirus," voegde Wilson toe. "Je moet je bal van kristal tevoorschijn halen en een poging wagen. In dit geval denk ik dat we behoorlijk dicht kwamen bij waar de wereld zich zorgen over maakt."

Dat de twee dit doen is een goede aanwijzing voor hoe de franchise verfrissend kan blijven, wat ook wel moet aangezien schrijver Ian Fleming slechts 14 boeken schreef over James Bond.

NieuwsFilm

meest populair