James Bond-film 'No Time to Die' naar recordscore!

Na het eerste weekend staat Bond 25 ruim over de 100 miljoen.


De box office cijfers gaan weer wat meer omhoog. Zo blijkt dat Venom: Let There Be Carnage een mooie score in de States gaat neerzetten en nu wordt ook duidelijk dat No Time to Die gaat knallen aan de bioscoopkassa's.

Volgens Variety staat de 25e James Bond-film na het eerste wereldwijde weekend op een mooie 112,9 miljoen dollar, en dat zonder dat de film draait in onder meer Noord-Amerika en China. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk en Ierland werd er tot en met afgelopen vrijdag 14,7 miljoen opgehaald. De opening van zo'n $113 miljoen is een wereldwijd record voor een niet Chinese bioscoopfilm.

Box office-succes No Time to Die
Ook in Nederland doet No Time to Die het goed. Er zou volgens Variety al 1,6 miljoen dollar opgehaald zijn en het lijkt er verdacht veel op dat de nummer één positie in het jaarlijstje 2021 wel gehaald zal worden. Tot op heden noteerde Fast & Furious 9 met 6,2 miljoen euro in negen weken het sterkst aan de Nederlandse box office.

De vorige James Bond-film Spectre haalde in het Verenigd Koninkrijk ruim $135 miljoen op, in de States zo'n $200 miljoen en $84,7 miljoen in China. In Nederland stopte de teller op 20,5 miljoen euro en wereldwijd totaal 880,7 miljoen dollar.NieuwsFilm