3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Just Mercy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Michael B. Jordan, Brie Larson, Jamie Foxx, e.a.
Bryan Stevenson is een jonge, getalenteerde, advocaat. Hij vertrekt naar Alabama, een racistisch beladen staat, om ter dood veroordeelde gevangenen te verdedigen. Een van hen is de zwarte houthakker Walter McMillian, die ten onrechte in de dodencel zit voor de moord op een witte vrouw.

Saint Maud (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rose Glass | Cast: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, e.a.
De jonge, gekwelde verpleegster Maud gaat aan de slag als de persoonlijke verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda. Langzaamaan ontwikkelt Maud echter een obsessie voor haar patiënte. Ze wil de ziel van Amanda redden van de verdoemenis en zet daar zelfs haar eigen leven voor op het spel.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Justice Smith, Ryan Reynolds, Kathryn Newton, e.a.
Wanneer privédetective Harry Goodman op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat zijn zoon Tim naar hem op zoek. Dit doet hij samen met een pratende Pikachu, eveneens een superspeurder. Uiteindelijk stuit het duo op een gevaarlijk complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair