Andy Serkis wil de 'Venom'-trilogie afmaken

Andy Serkis wil de 'Venom'-trilogie afmaken

Is hij ook de geschikte man?

Sony zal dit weekend heel tevreden zijn met de box office prestaties van Venom: Let There Be Carnage. De terugkeer van de franchise met acteur Tom Hardy in de hoofdrol is een succesvolle en dat wijst erop dat we ervan uit kunnen gaan dat er een derde film komt.

Heel lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten op de aankondiging van een derde film. Dit vervolg werd krap een maand na de release van de eerste film in de franchise besteld. En dus duurt het vermoedelijk niet zo lang meer of we weten of er nog een deel komt.

Derde film maken
Duidelijk is dat regisseur Andy Serkis het helemaal ziet zitten om aan die mogelijke derde film te werken. Hij vertelde tegenover de site CBR met alle plezier mee te werken aan de derde film.

"Wow, dat is een geweldige vraag. Ik weet niet zeker of ik daar een compleet antwoord op heb, maar ik kan je vertellen dat ik het geweldig vond om dit te maken," vertelde Serkis.

"Als het allemaal goed uitpakt en er komt er nog een, dan zeker! Het zou geweldig zijn om mee te werken aan nog een film. We zullen zien wat er gebeurt. Maar ik bedoel, ik heb nog wel wat ideeën voor een nieuw deel. Alleen durf ik het nog niet aan om ze nu al voor je neer te leggen."

NieuwsFilm

meest populair