Spider-Man had gewoon in 'Venom: Let There Be Carnage' moeten zitten

Spider-Man had gewoon in 'Venom: Let There Be Carnage' moeten zitten

Andy Serkis over de film Venom 2.

Venom: Let There Be Carnage had oorspronkelijk een rol voor Tom Hollands Spider-Man. Sony wil al jaren een Spider-Man filmuniversum maken en met Venom heeft de studio mogelijk goud in handen.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Dat blijkt wel uit het feit dat Venom: Let There Be Carnage het tweede deel is en er films rond Morbius en Kraven the Hunter aangekondigd zijn. Maar er lijken connecties te zijn met het Marvel Cinematic Universe.

Spider-Man vs Venom
We weten al langer dat de betrokkenen allemaal een film willen maken waarin we Hollands Spider-Man het op zien nemen tegen Tom Hardy's Venom. En nu blijkt dat dit oorspronkelijk al had moeten gebeuren.

Regisseur Andy Serkis vertelt tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het lang de bedoeling was om Spider-Man een rol te geven in deze film.

"Die scène tijdens de aftiteling was lange tijd onzeker. Het kon niet minder zeker zijn dan dit. Maar ja, het is iets waar ze het al over hadden voordat ik betrokken raakte."

"Er waren momenten dat Spider-Man in de film zou zitten en momenten waarop dat niet zo was. Maar nee, we besloten dat we eerst het Venom-verse wilden bestuderen. Dus tijdens de opnames hadden we er gesprekken over en pas heel, heel laat in het proces, kwamen we met de teaser die we wilden hebben."

NieuwsFilm

meest populair