Eindelijk heeft Sylvester Stallone nieuws over 'The Expendables 4'

Eindelijk heeft Sylvester Stallone nieuws over 'The Expendables 4'

De opnames van The Expendables 4 gaan beginnen!

Sylvester Stallone is nu in Engeland en bereidt zich erop voor om van start te gaan met de regie van The Expendables 4, samen met de nieuwe cast.

Stallone lanceerde de The Expendables-franchise in 2010, met een film die hij schreef en ook regisseerde. Het is een ode aan de actiefilms die Stallone zelf maakte in de jaren tachtig en negentig en brengt een heleboel legendarische acteurs uit het genre samen.

Vierde film maken
Hoewel de derde film in de franchise (die in 2014 verscheen) een teleurstelling was, voegde men nieuwe gezichten toe, en was de film een winstgevende. Genoeg reden dus om nog een vierde film te maken en daar is men nu bijna echt mee bezig.

In de vierde film speelt Stallone weer de hoofdrol, samen met onder meer Jason Statham en Dolph Lundgren. Nieuw zijn onder meer Megan Fox en Tony Jaa in de film.

Vandaag plaatste Stallone een foto van hemzelf in Londen, terwijl hij poseert met een vintage klassieke GMT Rolex uit 1957 van The Vintage Watch Company. Ook kondigde hij aan zich klaar te maken om te beginnen met de opnames, samen met nieuwe castleden.

De opnames beginnen in het Verenigd Koninkrijk en zullen vermoedelijk naar een aantal exotische locaties gaan.



NieuwsFilm

meest populair