Deze 3 films waren dit weekend echt enorm populair op Netflix

Deze 3 films waren dit weekend echt enorm populair op Netflix

Naar welke film(s) heb jij dit weekend gekeken?

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Guilty (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Riley Keough, e.a.
Rechercheur Joe Baylor wordt na een schietincident tijdelijk overgeplaatst naar de alarmcentrale. Daar verveelt hij zich enorm, totdat hij een noodoproep krijgt van een wanhopige vrouw die zegt dat ze ontvoerd wordt. Baylor doet er alles aan om de vrouw te redden, maar die poging heeft al snel onverwachte vervolgen.

Forever Rich (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shady El-Hamus | Cast: Jonas Smulders, Hadewych Minis, Yootha Wong-Loi-Sing, e.a.
De stoere Richie, een opkomende superster in de rapindustrie, en zijn maat Tony worden in een parkeergarage op brute wijze overvallen. De vernederende beelden die de overvallers daarvan hebben gemaakt, gaan vervolgens viraal op het internet. Zijn imago loopt daardoor een flinke deuk op. Hij zet nog diezelfde avond alles op alles om zijn eer te redden.

1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, e.a.
Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, de opdracht om een boodschap af te leveren waarmee een dodelijke aanval voorkomen kan worden. Voor deze levensgevaarlijke missie moeten de twee een groot vijandelijk gebied doorkruisen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair