Venom en Tom Hardy in de clinch in grappige clip 'Venom: Let There Be Carnage'

Venom en Tom Hardy in de clinch in grappige clip 'Venom: Let There Be Carnage'

Geen vijanden, maar ook geen vrienden.

Afgelopen weekend verscheen de Marvel-film Venom: Let There Be Carnage in de Amerikaanse bioscopen. Met een opbrengst van zo'n 90 miljoen blijkt dat heel wat mensen wel zin hadden in het tweede avontuur rond de Spider-Man schurk.

Dat de opbrengst van Venom 2 zo hoog is, is alleen maar goed voor de doorontwikkeling van het Marvel Cinematic Universe en het aanpalende Sony's Spider-Man Universe. Alles wijst er namelijk op dat deze franchises zich vroeg of laat gaan ontmoeten.

Clip uit Venom: Let There Be Carnage
Nu hebben we een nieuwe clip uit de film waarin we een vermakelijk onderonsje zien tussen Eddy Brock en de symbioot Venom. Ze zijn duidelijk niet helemaal gelukkig met elkaar. En waar de één zich verbaal loslaat op de ander, laat de laatste zien over welke krachten hij zoal beschikt.

Venom: Let There Be Carnage draait vanaf 20 oktober in de Nederlandse bioscopen.


In Venom: Let There Be Carnage probeert Eddie Brock zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbioot daarentegen wil alleen maar bad guys in elkaar slaan en zijn bodemloze honger stillen. Maar dan heeft een sadistische moordenaar, Carnage genaamd, het op Eddie gemunt en is de confrontatie onvermijdelijk.

NieuwsFilm

meest populair