Poll: Welke acteur moet James Bond spelen na Daniel Craig?

Poll: Welke acteur moet James Bond spelen na Daniel Craig?

We zetten tien namen op een rij.

Sinds afgelopen week kun je naar de bioscoop voor het laatste avontuur van Daniel Craig als James Bond. Hij speelde 007 uiteindelijk in vijf films en met No Time to Die draagt hij de rol over aan een nog onbekende kandidaat.

Uiteraard zien we James Bond terug in een volgende film en ondanks dat er geruchten waren dat de rol mogelijk overgenomen zou worden door een vrouw, lijkt dit niet te gaan gebeuren. De producenten liet dit al weten en de meeste fans zien graag dat de volgende Bond een meer herenbare Bond wordt.

Welke acteur moet de rol spelen?
Al jaren worden er allerlei namen genoemd die de rol op zich zouden kunnen nemen. Hieronder weer een poll. We zetten tien veel gehoorde namen bij elkaar en het is aan jou om een keuze te maken, en deze eventueel toe te lichten in de reacties. Ook als je een andere kandidaat in gedachte hebt.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
In No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.



NieuwsFilm

meest populair