Leto, Pacino, Gaga, Driver en Irons verzameld op poster Ridley Scott's 'House Of Gucci'

Leto, Pacino, Gaga, Driver en Irons verzameld op poster Ridley Scott's 'House Of Gucci'

Verder ook nog met Jack Huston en Salma Hayek...

Ridley Scott's House Of Gucci is één van de vele titels die volgend jaar mee wil dingen naar een Oscarbeeldje. In ieder geval staat één ding vast, aan de sterrencast zal het zeker niet liggen.

Nu is een eerste poster vrijgegeven en hierop zien we de grote hoofdrolspelers Jared Leto (wederom onherkenbaar dankzij de dubbele onderkin en opgetrokken haarlijn), Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver en Jeremy Irons.


Plot
De film zal draaien om Patrizia Reggiani (Gaga), de ex-echtgenote van Maurizio Gucci (Driver), die werd berecht en veroordeeld voor het organiseren van de moord op het mode-icoon op de trappen van zijn kantoor in 1995.

Het proces werd al snel een media-sensatie, waaruit bleek dat Gucci na 12 jaar huwelijk en twee kinderen besloot Reggiani te verlaten voor een andere vrouw. Gedurende deze tijd werd Reggiani gediagnosticeerd met een hersentumor die haar kinderen als verklaring gaven voor haar acties en moordplan.

Door de pers omgedoopt tot "The Black Widow", werd Reggiani veroordeeld tot 29 jaar cel, hoewel haar straf werd verminderd na een succesvol beroep omdat haar hersentumor haar gedrag had beïnvloed. Na 18 jaar kwam zij in 2016 vrij.

NieuwsFilm

meest populair