VFX experts: "Video Andrew Garfield op set Spider-Man No Way Home is echt"

VFX experts: "Video Andrew Garfield op set Spider-Man No Way Home is echt"

Niks deepfake...

Meer dan twee weken geleden meldde de maker van een gelekt filmpje waarin oud Spider-Man acteur Andrew Garfield op de set van No Way Home gespot was, deepfake bleek te zijn.

Ook Garfield blijft tegenspreken dat hij iets met de Marvel-blockbuster te maken heeft. Maar nu is de deepfake verklaring weer ontkracht.

VFX-artiesten Niko en Sam gingen zitten om de vermeende setbeelden te ontleden en te bepalen of het echt bewerkt is. Hun conclusie?

Het is niet waar! De leden van het Youtube-account Corridor Crew begrijpen zelfs waarom de originele ontmaskerde video zo gemakkelijk kan worden weerlegd. Bekijk de volledige video hieronder:


Positieve twist
Dit schuurt het gerucht wederom richting waarheid. Het kan nog steeds zijn dat het beelden zijn van Garfields eerdere optredens als de webslingeraar, maar zijn verschijning komt niet helemaal overeen met hoe hij er in 2012 en 2014 uitzag.

Ongetwijfeld zullen zowel MARVEL als Garfield het optreden blijven ontkennen totdat de bomvolle sequel dichterbij zijn release komt.

NieuwsFilm

meest populair