'Halloween Kills'-regisseur grapt over terugkeer Busta Rhymes in 'Halloween Ends'

'Halloween Kills'-regisseur grapt over terugkeer Busta Rhymes in 'Halloween Ends'

De rapper nam het op tegen Michael Myers in het vergeten Halloween: Resurrection.

Halloween Kills-regisseur David Gordon Green brengt voor zijn tweede Halloween-film een hoop oude bekenden terug, maar wie blijft er dan nog over? Green grapte tijdens een interview dat ze misschien wel Busta Rhymes moeten terugbrengen!

De Halloween-franchise is sinds 1978 in verschillende tijdlijnen opgebroken. Een van die tijdlijnen begon met Halloween H20, die ten einde kwam met de release van Halloween Resurrection in 2002. In die film zagen we hoe Michael Myers het gemunt had op een groep studenten die een nacht in zijn ouderlijk huis doorbrachten. Die nacht werd gepresenteerd door het personage Freddie Harris, een rol van rapper Busta Rhymes.

Busta to the rescue!
Michael vermoordt de studenten in de film een voor een, tot hij het uiteindelijk moet opnemen tegen Harris. Met onverwachte martial arts-vaardigheden weet Harris Michael in het huis, dat in brand staat, op te sluiten. Harris redt daarna de enige overlevende studente Sara Moyer (Bianca Kajlich), maar we zien ook hoe een zwaar verbrande Michael in een mortuarium ontwaakt om verder te gaan met moorden...

Gedurende een Q&A tijdens Beyond Fest werd Green gevraagd of er 'easter eggs' in Halloween Kills zitten, waarop hij opeens een grap vertelde over Busta Rhymes. Aldus Green:

"Ik vroeg Ryan Turek (een belangrijke gozer bij Blumhouse - red.) onlangs nog of we Busta Rhymes niet moeten terugbrengen voor het volgende deel... Met deze film gingen voor mij als fan een hoop wensen in vervolg. Voor de volgende probeer ik nog een en ander te bedenken. Maar ik kan zo snel niks noemen."

Halloween Kills draait vanaf 14 oktober in de Nederlandse bioscopen,

NieuwsFilm

meest populair