Een héél andere Andrew Garfield in trailer 'Tick, Tick...Boom!' van Netflix

Een héél andere Andrew Garfield in trailer 'Tick, Tick...Boom!' van Netflix

Andrew Garfield lijkt zijn Spider-Man jaren al lang en breed achter zich te hebben gelaten...

Netflix heeft de eerste trailer onthuld van wijlen Jonathan Larsons autobiografische musical Tick, Tick...Boom! Ook heeft de streamingdienst een eerste poster vrijgegeven.

In Tick, Tick...Boom! worden de hoofdrollen gespeeld door Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Robin de Jesus, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light en Vanessa Hudgens.

De synopsis van de film luidt als volgt:

"Pulitzer Prize- en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda maakt zijn (film)regiedebuut met Tick, Tick...Boom!, een verfilming van de gelijknamige musical van Jonathan Larson. Larson blies de musicalwereld nieuw leven in als de bedenker van Rent. In de film volgen we John (de Oscar genomineerde Andrew Garfield), een jonge theatercomponist die in een New Yorks restaurant werkt terwijl hij werkt aan de volgende grote Amerikaanse musical. Enkele dagen voordat hij zijn werk voor het eerst wil tonen, voelt Jon een immense druk uit zijn omgeving: van zijn vriendin Susan, zijn vriend Michael en de AIDS-epidemie die New York in zijn greep houdt."

Larson overleed triest genoeg in 1996 op 35-jarige leeftijd. Dit was de dag dat Rent voor het eerst werd opgevoerd.

Bekijk hieronder al het nieuwe materiaal rondom Tick, Tick...Boom!.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair