'Shang-Chi' is de reden waarom Scarlett Johansson gelijk kreeg van Disney

'Shang-Chi' is de reden waarom Scarlett Johansson gelijk kreeg van Disney

Black Widow werd anders uitgebracht.

Na heel wat publiek geruzie, is het opgelost tussen Disney en Scarlett Johansson. Het verhaal gaat dat de actrice een kleine 40 miljoen dollar krijgt van The Mouse House en dat daarmee de kous af is.

In eerste instantie kreeg Johansson een salaris van 20 miljoen dollar voor Black Widow. Achteraf zou ze op basis van de box office ook geld hebben gekregen, maar dat verhaal ging niet door omdat de film een hybride release kreeg. Daarop spande Johansson een rechtszaak aan, die nu dus niet meer voortgezet hoeft te worden.

Shang-Chi
Matthew Belloni, voormalig redacteur van The Hollywood Reporter, stelt dat het succes van Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings behoorlijk heeft geholpen bij het oplossen van het conflict.

Hij vertelde:

"Het hielp niet dat Disney met Shang-Chi, een 'mindere' Marvel-titel met een grotendeels onbekende acteur, die uitgebracht werd tijdens het gewoonlijk slaperige Labor Day-weekend, Black Widow ingehaald heeft aan de box office. Het verschil? Shang-Chi was een exclusieve bioscooprelease natuurlijk. Dat is een punt voor Johansson."

NieuwsFilm

meest populair