'The Suicide Squad'-regisseur heeft nog een DC-project in de maak

'The Suicide Squad'-regisseur heeft nog een DC-project in de maak

James Gunn keert terug bij DC.

The Suicide Squad-schrijver en regisseur James Gunn is druk bezig met de finishing touches van de serie Peacemaker van HBO Max. Hij laat weten in de nabije toekomst nog een DC Extended Universe project te maken.

Financieel was de keuze van Warner Bros. om alle films uit 2021 zowel op HBO Max als in de bioscoop uit te brengen een slechte. Daardoor zou je denken dat bepaalde samenwerkingen (net als die van Warner Bros. en Christopher Nolan) verzuurd zouden zijn. Maar dat geldt niet voor James Gunn.

Meer samenwerken
James Gunn laat op Twitter weten dat hij druk bezig is met het ontwikkelen van nog een DC-project naast de serie Peacemaker.

Het is niet bekend om welk project het precies gaat. Het kan een film zijn, maar zou net zo goed een televisieserie kunnen zijn. Wat het ook wordt, duidelijk is dat hij nog niet klaar is met het DCEU.



James Gunn is in eerste instantie nog druk met de twee nieuwe Guardians of the Galaxy-projecten. Er komt een Holiday Special voor op streamingdienst Disney+ en daarna nog een nieuwe derde film die de trilogie afrondt.

NieuwsFilm

meest populair