Ben Affleck is weer dolgelukkig als Batman

Ben Affleck is weer dolgelukkig als Batman

De acteur keert in The Flash terug als de DC-held.

In 2013 werd bekend dat Ben Affleck de rol van Batman ging spelen in het lang verwachte Batman v Superman. Het was voor velen best wel een schok, maar uiteindelijk waren er maar weinig mensen die niet tevreden waren over zijn optreden.

De acteur zelf was echter al redelijk snel op de rol uitgekeken. Naast dat hij kampte met persoonlijke issues, zoals een alcoholverslaving, werd hem de druk van het spelen van de rol ook te veel. Hij liet de rol na Justice League (2017) achter zich en zag af van de regie van een Batman-film.

Maar Battfleck keert terug!
Eind 2022 keert Affleck echter terug als Bruce Wayne a.k.a. de Dark Knight in The Flash. Het blijkt dat hij bijzonder veel lol heeft gehad in het spelen van het DC-figuur.

"Het was een heel leuke manier om het opnieuw te doen, omdat de eerdere ervaring moeilijk voor me is geweest," vertelde Affleck aan Variety. "Dit was echt vermakelijk. Heel erg leuk."

Opvallend is dat hij zijn rol in de film van Andy Muschietti (It) bevestigde. Zijn aandeel is tot op heden niet officieel aangekondigd door Warner Bros.

The Flash met uiteraard Ezra Miller als de titelheld heeft ook een rol voor de Bruce Wayne van Michael Keaton en verschijnt op 4 november 2022 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair