Creepy vampierkind voor Stephen King-film 'Salem's Lot' gevonden

Creepy vampierkind voor Stephen King-film 'Salem's Lot' gevonden

Volgende King-bioscoopfilm krijgt vorm.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de creepy Game of Thrones-acteur Pilou Asbæk een rol heeft in de verfilming van het boek Salem's Lot a.k.a. Bezeten stad van schrijver Stephen King. Nu is de acteur gevonden die invulling mag gaan geven aan een vampierkind.

Het kind zal gespeeld gaan worden door Nicholas Crovetti (Big Little Lies). Hij speelt Danny Glick, het kind dat de eerste vampier van de stad wordt. Cade Woodward (A Quiet Place) speelt de broer van Danny (en schijnbaar eerste slachtoffer), Ralph Glick.

De derde jongeling Jordan Preston Carter (The Haves and the Have Nots) zal Mark Petrie spelen, een 12-jarige jongen die een sleutelrol speelt in de strijd tegen de vampiers.

Salem's Lot naar het witte doek
De film komt van Gary Dauberman, bekend van Annabelle Comes Home, en gaat over auteur Ben Mears die naar de stad Jeruzalem's Lot terugkeert om een boek te schrijven over een huis dat hem sinds zijn kindertijd achtervolgt. Het plaatsje wordt echter geteisterd door vampiers.

Eerder werden al de namen Lewis Pullman als Ben Mears, Alfre Woodard als Dr. Cody, Makenzie Leigh als Susan Norton, Bill Camp als Matthew Burke, Spencer Treat Clark als Mike Ryerson en de eerder genoemde Asbæk als Straker aangetrokken.

NieuwsFilm

meest populair