Jason en Ivan Reitman konden elkaars bloed wel drinken tijdens 'Ghostbusters: Afterlife'

Jason en Ivan Reitman konden elkaars bloed wel drinken tijdens 'Ghostbusters: Afterlife'

Gezonde spanning...

Het gezegde luidt vaak dat je "het hardste scheldt op degene die je het meeste liefhebt". En dat geldt zeker ook voor vader Ivan en zoon Jason Reitman tijdens de opnames van Ghostbusters: Afterlife.

Je zou denken dat het maken van de langverwachte sequel op Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989) niets anders was dan een warm nostalgisch feest voor zowel cast als crewleden.

Maar volgens een recent interview botsten zowel de oudere als jongere Reitman regelmatig met elkaar achter de camera over de richting die de nieuwe toevoeging aan de franchise moest gaan inslaan.

Gezonde spanning
In een gesprek met EMPIRE zei Jason dat de grootste oorzaak van de levendige ruzies waren dat hij en zijn pa heel erg op elkaar lijken: "We zijn allebei koppige creatieve krachten, dus als we het oneens waren, waren we het ook gelijk hartstochtelijk oneens"!

Het is echter duidelijk dat, ondanks alles, het maken van de film een krachtige ervaring was voor zowel Reitman senior als junior. Sterker nog, vader Ivan moest al huilen bij enkel het horen van zijn zoons pitch.

NieuwsFilm

meest populair