Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Te zien op: Videoland / Film1
De relatie van Dani en Christian zit in het slop. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een Zweeds dorpje om daar deel te nemen aan het Midzomerfeest. Achter de vriendelijke, maar zweverige commune gaat echter een duister geheim schuil. Al snel is er geen weg meer terug.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a. | Te zien op: Prime Video
Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet en belandt op de aarde. Maar wanneer de stroom door zijn toedoen uitvalt, is de supersnelle egel ook hier niet meer veilig. De overheid stuurt de knettergekke Dr. Robotnik op Sonic af om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin.

Nomadland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
Fern verloor niet alleen haar man, maar ook haar werk. Wanneer ook nog eens de kredietcrisis uitbreekt, besluit ze het roer om te gooien. Ze verbouwt haar bestelbusje en trekt als moderne nomade de wijde wereld in. Onderweg maakt ze kennis met vele andere sterke en inspirerende nomaden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair