Netflix-film 'Extraction 2' krijgt gestoorde stunts

Netflix-film 'Extraction 2' krijgt gestoorde stunts

Dat belooft hoofdrolspeler Chris Hemsworth vanaf de set.

Acteur Chris Hemsworth belooft zijn fans meer opwindende stunts in de film Extraction 2. Hemsworth speelde in de eerste film van Netflix een veteraan uit het leger, die nu huurling is.

De film is geregisseerd door Sam Hargrave en was in 2020 te zien op Netflix, waar hij al snel een van de meest bekeken Original Films werd. Meer dan 99 miljoen huishoudens keken in de eerste maand van de release. En dus begint men deze zomer met de opnames van een vervolg.

Meer epische actie
Het succes van Extraction heeft vermoedelijk vooral te maken met de enorme sterrenkracht van Hemsworth en de toffe actie die men maakte.

Daar gaan de makers weer op inzetten met de tweede film. Dat belooft Hemsworth in elk geval in een nieuwe video die hij op Instagram zette.

De 38-jarige acteur vierde de overwinning van de eerste film tijdens de Taurus World Stunt Awards, waar Extraction de prijzen voor Best Fight, Hardest Hit en Best Stunt Coordination kreeg. Dat smaakt naar meer, en dus belooft hij ons heel wat meer te bieden in het vervolg:



NieuwsFilm

meest populair