Bond-zangeres Adele helemaal klaar met andere vrouwen die kritiek hebben op haar gewichtsverlies

Adele is echt zeer teleurgesteld in deze klaagster.

FilmTotaal 8 oktober 2021 18:20 in Celebrity
De Britse zangeres Adele, die een Oscar won voor haar titelnummer van de James Bond-film Skyfall, baalt er ontzettend van dat mensen - en voornamelijk andere vrouwen - zoveel kritiek hebben geuit op haar gewichtsverlies. Dat vertelt ze in een uitgebreid coverinterview met Vogue.

Begin 2020 onthulde Adele in tweeënhalf jaar tijd ruim vijftig kilo te zijn verloren. Iedereen kende Adele met een voller figuur, maar nu heeft ze dus een ontzettend strak lichaam. Dat leverde haar niet alleen een hoop complimenten op, maar ook vele negatieve en teleurgestelde reacties.

"Ik snap waarom sommige vrouwen zich gekwetst voelden. Visueel gezien representeerde ik veel vrouwen. Ik ben echter nu nog steeds dezelfde persoon", zegt Adele daar nu over.

"Ik vond vooral de gemene uitspraken van andere vrouwen over mijn lichaam vreselijk", vervolgt ze. "Daar ben ik echt door teleurgesteld. Dat heeft me geraakt".

Volgens Adele is ze niet zoveel afgevallen omdat ze gewicht wilde verliezen. Ze besloot vooral naar de sportschool te gaan om te werken aan haar angsten. "Ik realiseerde me dat ik geen last meer had van mijn angstklachten als ik aan het sporten was", legt ze uit in het prestigieuze modeblad.

"De gedachte was dat ik mijn emoties en gedachten meer weerstand zou kunnen bieden als ik fysiek sterker zou zijn", aldus Adele, die zich momenteel aan het gereedmaken is voor haar volgende album; een moment waar haar fans al heel lang naar uitkijken.

NieuwsFilm

meest populair