Langverwachte 'The Flash' is dan eindelijk klaar

Langverwachte 'The Flash' is dan eindelijk klaar

De solofilm over Barry Allen is na jaren eindelijk opgenomen.

Al in Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 en even later in Suicide Squad, ook uit 2016, werd The Flash geïntroduceerd in het DC Extended Universe. Het personage wordt gespeeld door Ezra Miller en hij zou eigenlijk al in maart 2018 zijn solofilm krijgen.

Door gedoe achter de schermen kwamen er al snel veranderingen in de kalender en The Flash werd zelfs geschrapt. Alweer even geleden werd het project opnieuw opgestart en regisseur Andy Muschietti (It) mocht deze regisseren.

Opnames The Flash afgerond
Nu komt via Twitter het nieuws binnen dat de opnames zijn afgerond. Het geluidsteam bevestigde dit uit Londen waar de film voor een groot deel is opgenomen.

Maar wat kunnen we verwachten van de film? Het antwoord daarop is simpel: veel. De Flash opent namelijk de deuren naar het DC Multiverse en daardoor ontmoeten we onder meer de Bruce Wayne / Batman van Michael Keaton uit Batman (1989) en Batman Returns (1992).

Verdere rollen zijn voor onder meer Ben Affleck als Bruce Wayne / Batman, Sasha Calle als Supergirl en Kiersey Clemons als Iris West. De superheldenfilm staat gepland voor 4 november 2022. Je moet niet raar staan te kijken als de film nog iets naar voren wordt gehaald.

NieuwsFilm

meest populair