Trailer 'Resident Evil'-film met extra gave beelden

Trailer 'Resident Evil'-film met extra gave beelden

Plus de poster voor Welcome to Raccoon City.

Deze week verscheen de eerste trailer voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City, een nieuwe poging om de gamereeks succesvol naar het witte doek te brengen. Dit keer dus geen Milla Jovovich.

Nu zien we in de zombiefilm van Sony Pictures Releasing actrice Kaya Scodelario als Claire Redfield en Hannah John-Kamen als Jill Valentine. Aanvullende rollen zijn er voor onder meer Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue en Neal McDonough.

Internationale trailer
Naast de Amerikaanse trailer verscheen er ook een "internationale trailer" voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City van regisseur Johannes Roberts ((47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night)). Check de alternatieve trailer hieronder, met ook zeker andere beelden.


Welcome to Raccoon City
In Welcome to Raccoon City gaan we naar de stad die ooit het bloeiende huis van de farmaceutische gigant Umbrella Corporation was. Nu is Raccoon City een stervende stad in het Midwesten. De exodus van het bedrijf liet de stad achter als een woestenij, met groot kwaad dat onder de oppervlakte broeit.

Wanneer dat kwaad losbarst, veranderen de stedelingen voor altijd. Een kleine groep overlevenden moet samenwerken om de waarheid achter Umbrella te achterhalen en de nacht te overleven. Hieronder een "internationale" poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair