Trailer 'Resident Evil'-film met extra gave beelden

Plus de poster voor Welcome to Raccoon City.

Bram de Groot 10 oktober 2021 10:29 in Video
Deze week verscheen de eerste trailer voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City, een nieuwe poging om de gamereeks succesvol naar het witte doek te brengen. Dit keer dus geen Milla Jovovich.

Nu zien we in de zombiefilm van Sony Pictures Releasing actrice Kaya Scodelario als Claire Redfield en Hannah John-Kamen als Jill Valentine. Aanvullende rollen zijn er voor onder meer Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue en Neal McDonough.

Internationale trailer
Naast de Amerikaanse trailer verscheen er ook een "internationale trailer" voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City van regisseur Johannes Roberts ((47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night)). Check de alternatieve trailer hieronder, met ook zeker andere beelden.


Welcome to Raccoon City
In Welcome to Raccoon City gaan we naar de stad die ooit het bloeiende huis van de farmaceutische gigant Umbrella Corporation was. Nu is Raccoon City een stervende stad in het Midwesten. De exodus van het bedrijf liet de stad achter als een woestenij, met groot kwaad dat onder de oppervlakte broeit.

Wanneer dat kwaad losbarst, veranderen de stedelingen voor altijd. Een kleine groep overlevenden moet samenwerken om de waarheid achter Umbrella te achterhalen en de nacht te overleven. Hieronder een "internationale" poster.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Mwa, ziet er niet goed uit, lijkt ook wel low budget, slecht geacteerd veel, geen spanning

Goku32

Avatar

Wel lachen de film heet welkom in recoon city, maar je ziet bijna op het einde, dat ze het huis grote huis binnen lopen, en dan voor het eerst een zombie zien. Net als in de orginele game. Dus wel raar, maar voor mij ziet deze trailer er goed koop uit. Maar het scheelt als dat het wel meer op resident evil lijkt. In plaats van de prut met Milla choco fiets

Sunspot

Avatar

^
De 1e film met Jovovich was goed gedaan wat spanning betreft, het sfeertje en verhaal.

Einde was ook goed, helaas waren de vervolgen nogal shit, belachelijk zelfs.

Ereptile

Avatar

@Sunspot, de allereerste RE film met Jovovich vind ik oprecht nog 1 van de beste zombie films uit de hele reeks! Wat je ook zegt; de sfeer en het verhaal waren echt goed! Ik snap de haat tegen die film ook echt niet.

Trouw aan de games? Zeker niet! Maar RE2: Apocalypse en RE3: Extinction zijn naar mijn mening de enige films van de RE Jovovich serie die ik best goed vind. Maar de eerste blijft voor mij zeker de beste.

Sunspot

Avatar

^

2 was nog oke, maar had gewoon totaal anders verwacht en het wordt met een vervolg steeds slechter, belachelijker.

Maar ding is dat er in elke film wel goeie scenes zitten, openbaringen waardoor je toch weer blijft kijken, hoewel met moeite vond ik pffff. Dat was wel slim gedaan.

Maar wat een zonde, ze hadden beter een trilogie kunnen maken en niet zoveel onzin erbij moeten halen.

En hoe kijkers werden genaaid ook wat het laatste deel betreft haha, in het 1 na laatste deel aan he teinde, leek wat te gaan worden de finale, maar NEE, gewoon vergeten dat einde in 1 na laatste film!

Zo slecht gewoon.

Heb in deze nieuwe film ook geen vertrouwen, zo jammer. Maar dat is met het zombie genre, lijkt te moeilijk te zijn of zo om in ieder geval 1 GOEIE FILM per jaar te maken :(

Lurking metafan

Avatar

Resident Evil 1 van Anderson was best nog goed, deze kwam ook het dichtst bij de RE game universe.
Met deel 2 begon het al fiks af te wijken en werd het duidelijk dat de franchise niets anders was dan een vehikel om zijn vrouw Jovovich hoofdrollen te geven.

De eerste Resident Evil games incl de remakes ervan zaten barstensvol atmosfeer, het enige wat de filmmakers voor de nieuwe reeks eigenlijk hoeven te doen is dit goed te vertalen van game naar het grote filmdoek.
Qua setting en scenes zijn ze in ieder geval al goed op weg, door het integreren van veel zaken uit de eerste 2 Resident Evil games.

NieuwsFilm

meest populair