'Knives Out 2' is beter dan het origineel

'Knives Out 2' is beter dan het origineel

Dat beweert hoofdrolspeler Daniel Craig.

Vorige maand rondde het langverwachte vervolg op Knives Out zijn opnames af. De film brengt regisseur Rian Johnson terug, evenals Daniel Craig als Benoit Blanc.

Verder zien we in de nieuwe film een nieuw moordmysterie behandeld worden door Blanc, en is er ook een heel andere cast. Tijdens de promotie voor zijn film No Time to Die vertelde Craig over de nieuwe film.

Nog beter
"Ik heb echt geluk dat ik Rian in mijn leven heb," deelde Craig. "Hij is zo'n goede schrijver. Dat script kwam binnen en ik dacht letterlijk: 'Maak je een grapje?' Ik kon niet geloven dat hij mij in die rol wilde hebben."

"Ik zei tegen hem: 'Hier staat 'Zuidelijk accent', echt?' En hij zei: 'Ja, dus?' We hebben een paar weken geleden de tweede afgrond in Servië. Durf ik te zeggen dat hij beter is? We zullen het zien, ik durf het lot niet te tarten. Maar hij is anders, dat is het toffe. Het is nog altijd een Benoit Blanc-mysterie, maar wel een die anders is. Ik kijk er echt heel erg naar uit."

Met de nieuwe Knives Out-film maakt Rian Johnson een Agatha Christie-achtig moordmysterie, dat ons naar Griekenland brengt. Wanneer de film op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair