Marvel-held Adam Warlock is mogelijk gevonden voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Het gerucht gaat dat Will Poulter gecast is.

Het gerucht gaat weer dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn Adam Warlock gevonden heeft. Dat personage zou een rol hebben in de film van regisseur James Gunn.

Volgens de site The Cosmic Circus, dat zich (uiteraard) op anonieme bronnen baseert, wordt er "achter de schermen" gesproken over een casting van het personage Adam Warlock. Volgens hen is acteur Will Poulter gecast als Adam Warlock.

Adam Warlock
De site stelt dat het nog echt een gerucht is, wat ze baseren op anonieme bronnen. Maar volgens hen wijzen alle tekenen erop dat het een accuraat bericht is.

Wellicht kan het indicatief zijn dat Poulter ooit getekend had voor een hoofdrol in Amazon's Lord of the Rings-serie, maar hij moest opstappen wegens problemen met zijn agenda. Zouden Poulter en zijn vertegenwoordigers in gesprek zijn geweest met Marvel Studios op dat moment en daarom niet vastgelegd willen worden?

Over de nieuwe film weten we vrij weinig, al is wel zeker dat het de afronding van de trilogie wordt. De release staat gepland voor mei 2023.

NieuwsFilm

meest populair