VIDEO: Jason Momoa kan nog steeds niet geloven dat hij in 'Dune' zit

In een setvideo zien we Momoa genieten van zijn rol als Duncan Idaho.

Zilko Tarici 12 oktober 2021 09:43 in Video
Jason Momoa is extreem blij dat hij mee heeft mogen spelen in Dune. En dat blijkt nog maar eens uit een nieuwe blik achter de schermen, waarin Momoa nederig toegeeft dat het een droom is die uitkomt dat hij met Denis Villeneuve mag werken.

Momoa speelt in de film de rol van Duncan Idaho, een wapenmeester die hoofdpersonage Paul Atreides (Timothée Chalamet) beschermt met zijn leven.

Bekijk hieronder de video van de laaiend enthousiaste Momoa:Chalamet wordt in de film ondersteund door een duizelingwekkende cast die bestaat uit namen als Zendaya (als Chani), Rebecca Ferguson (als Lady Jessica), Oscar Isaac (als Duke Leto Atreides), Josh Brolin (als Gurney Halleck), Stellan Skarsgard (als Baron Harkonnen), Javier Bardem (als Stilgar) en Charlotte Rampling (als Gaius Helen Mohiam).

Dune draait nú in de Nederlandse bioscopen. In de Verenigde Staten en China verschijnt de film op 22 oktober a.s. Die releases zullen uiteindelijk de doorslag geven of het door fans zo gewilde tweede deel er komt.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Jezus wel overdreven zeg, is toch gewoon werk, waar die dik betaald voor krijgt, ik zou als ik net zoveel betaald kreeg als deze man net zo gillen als wat hij doet in het filmpje

GreenHornet

Avatar

ik ook niet, ik kan niet geloven dat hij ooit in Star Gate speelde

And...Action

Avatar

Je kan geld verdienen bij een bedrijf met werk wat je niks aan vind en mensen je liever zien gaan dan komen, of geld verdienen bij een bedrijf met werk waar je van geniet waar je beste vrienden zijn. Maakt een hoop verschil. Kan je super blij om zijn.

Dwarreldoerak

Avatar

Laat die man gewoon blij zijn dat hij die rol mag spelen en hij doet het nog goed ook jullie zijn jaloers dat jullie niet mogen spelen

NieuwsFilm

meest populair