'Jungle Cruise 2' gaat een belangrijk element anders doen dan diens voorganger

Standaard basisregel bij de opvolger van een publieksfilm...

Arjen Rooseboom 12 oktober 2021 13:25 in Algemeen
Afgelopen zomer was Walt Disney's Jungle Cruise een vermakelijke blockbuster met een geslaagde chemie tussen hoofdrolspelers Dwayne Johnson en Emily Blunt. Inmiddels is een sequel zeker.

Alles speelde zich af in de klamme oerwouden rondom de Amazone-rivier. Producent Hiram Garcia zegt nu dat de personages in het aankomende vervolgverhaal nieuwe plekken kunnen verkennen. Met andere woorden, Jungle Cruise 2 gaat de halve wereld rond.

Het origineel was een hit bij critici en publiek en volgde de avonturen van rivierbootkapitein Frank (Johnson) terwijl hij Dr. Lily Houghton (Blunt) en haar broer (Jack Whitehall) de Amazone-rivier op leidt op zoek naar een mystieke plant en onderweg verschillende bedreigingen tegenkomt.

Onbekende releasedatum
Er is (nog) geen releasedatum vastgesteld, maar Walt Disney heeft al wel een hele reeks zomerdata aangekondigd voor naamloze projecten in 2023/2024, waarvan Jungle Cruise 2 er dus eentje zou kunnen zijn.

Het is de bedoeling dat men hier een langlopende franchise mee kan uitmelken in de stijl van Pirates Of The Caribbean en Indiana Jones.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Wanneer komt FT met het nieuws dat de zoon van Superman gay is?
Edit, hij schijnt biseksueel te zijn, niet gay.

RobzZ01

Avatar

@RogueWon

Waarom? Het is toch geen filmnieuws? Zodat mensen hun gal weer kunnen spuwen online?

RogueWon

Avatar

^ Jazeker, ik heb mijn zak met popcorn al klaar staan Smiley face

RobzZ01

Avatar

Duiveltje ben je.

Marklar

Avatar

prima mee vermaakt, maar zoveel heeft die toch niet uitgebracht en echt een 'buzz' eromheen was er ook niet. De meeste vrienden van me konden de film niet eens.

aspers

Avatar

^ Volgens mij heeft de film het, naast een redelijke opbrengst in de bios, behoorlijk goed gedaan met 'Premier Access' op D+.

Deweb

Avatar

Gezien. Was wel aardig, maar het gedoe met badguys die badguys inhuurde en de plottwist maakte het voor mij eigenlijk geen goede film.
Maar ik wacht de beelden van 2 af. Wie weet..

NieuwsFilm

meest populair