'Eternals'-helden doen meer dan alleen de mensheid beschermen tegen de Deviants

Salma Hayek legt uit dat de Eternals meer doen!

Jim Pedd 12 oktober 2021 19:11 in Algemeen
Actrice Salma Hayek hint ernaar dat haar team in Eternals een breder plan heeft om de Aarde te beschermen tegen de Deviants. Dat gaat verder dan enkel de mensheid plat beschermen: de mensheid moet ook voor zichzelf op kunnen komen.

De film volgt een onsterfelijk ras van buitenaardse wezens die gemaakt zijn door de Celestials: immens machtige wezens die miljoenen jaren bestonden in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel de Eternals de macht hadden om het menselijk lot te veranderen, kregen ze de instructie van de Celestials om zich niet te veel met het lot van de mensheid te bemoeien en mensen vooral hun leven te laten leiden.

De mensheid 'opleiden'?
In januari 2020 bezocht Screen Rant de filmset, en vroeg men aan Hayek wat het doel van de Eternals op Aarde was, buiten het beschermen van de mensheid.

Vervolgens probeerde een vertegenwoordiger van Disney de actrice even te stoppen, maar ze wees dat af en zei: "dit kan ik wel". Om vervolgens het missiestatement van het team te omschrijven in wat zij "een meer Mexicaanse overdreven stijl" noemt.

Het antwoord is duidelijk: "We zijn er omdat we de mensheid moeten beschermen tegen de Deviants, en wellicht ook om hen de kracht te geven zichzelf te beschermen."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair