Marvel Studios bevestigt wie Adam Warlock, nieuwe superheld van het MCU, speelt

Marvel Studios bevestigt wie Adam Warlock, nieuwe superheld van het MCU, speelt

Will Poulter speelt de rol.

Will Poulter is Adam Warlock. Dit weekend ging plotseling het gerucht dat de ster de rol zou gaan spelen en maandagochtend meldden zelfs enkele Hollywood-vakbladen het. En nu is het bevestigd door regisseur James Gunn.

"Zoals jullie weten, sla ik vaak aan op nepverhalen. Dus ehm. Welkom bij de Guardians-familie, Will Poulter. hij is een buitengewone acteur en echt een geweldig mens. Zie je over een paar weken. #AdamWarlock #GotGVol3" schrijft hij op Twitter.

Adam Warlock
Er werd voor het eerst naar het personage gehint in een scène na de aftiteling van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Toen onthulde Ayesha de perfecte Sovereign die zij gemaakt had om de Guardians voor altijd te vernietigen.

Sindsdien wachten fans geduldig op de onthulling wie de rol nou eigenlijk gaat spelen en dat nieuws is nu dus bevestigd. Gunn en Marvel Studios zouden al in augustus begonnen zijn met zoeken naar een acteur, en Poulter was volgens onder meer Deadline zeker niet de enige kandidaat.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor release in mei 2023. Hieronder het bericht dat James Gunn op Twitter plaatste:



NieuwsFilm

meest populair