Marvel Studios bevestigt wie Adam Warlock, nieuwe superheld van het MCU, speelt

Will Poulter speelt de rol.

Jim Pedd 12 oktober 2021 13:54 in Algemeen
Will Poulter is Adam Warlock. Dit weekend ging plotseling het gerucht dat de ster de rol zou gaan spelen en maandagochtend meldden zelfs enkele Hollywood-vakbladen het. En nu is het bevestigd door regisseur James Gunn.

"Zoals jullie weten, sla ik vaak aan op nepverhalen. Dus ehm. Welkom bij de Guardians-familie, Will Poulter. hij is een buitengewone acteur en echt een geweldig mens. Zie je over een paar weken. #AdamWarlock #GotGVol3" schrijft hij op Twitter.

Adam Warlock
Er werd voor het eerst naar het personage gehint in een scène na de aftiteling van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Toen onthulde Ayesha de perfecte Sovereign die zij gemaakt had om de Guardians voor altijd te vernietigen.

Sindsdien wachten fans geduldig op de onthulling wie de rol nou eigenlijk gaat spelen en dat nieuws is nu dus bevestigd. Gunn en Marvel Studios zouden al in augustus begonnen zijn met zoeken naar een acteur, en Poulter was volgens onder meer Deadline zeker niet de enige kandidaat.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor release in mei 2023. Hieronder het bericht dat James Gunn op Twitter plaatste:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Nog krachtiger nog mooier nog meer in staat om de guardians of the galaxy te vernietigen zijn de gouden dame in de after credits scene van vol 2 nou dat mooier kunnen ze schrappen want deze gast heeft zo'n rot kop en heeft totaal geen leuke rollen ze hadden beter keanu reeves of Leonardo dicaprio of dan stevens kunnen casten die kunnen teminste wel acteren

MichaelCaine

Avatar

*zucht* Hoe dan?? Een-net-gespankte-bavianenaars heeft meer uitstraling.. perfect specimen tsssss

Janushhw

Avatar

Vergeet niet wat marvel doet met minder bekende namen... Tom hiddilston en Chris Hemsworth waren nobody's.

kokosnoot

Avatar

Vraag me alleen af waar de afbeelding hier op slaat! De gouden dame is zeker niet adam warlock!

GreenHornet

Avatar

De dame heeft Adam gemaakt

Monojaxx

Avatar

Aparte keuze voor deze acteur. Ik vind hem een beetje softy, soms zelfs nichterig overkomen. Niet echt een stoere vent die je zou verwachten bij Adam Warlock. Maar goed, gij mag niet oordelen en met de huidige woke generatie had het me ook niet verbaasd als het een intersekse acteur was geweest met een voorliefde voor neushaar.

Allaround movielover

Avatar

Ik ken niet veel rollen van hem uit mijn hoofd maar in de Horror videogame
Dark pictures anthology: little hope deed hij het erg goed

kokosnoot

Avatar

@GreenHornet Had niet verwacht dat ze haar ook meteen introduceren! Vandaar xD

Sunspot

Avatar

Die gouden dames waren echt belachelijk

Aldo Rusch

Avatar

Hij heeft wat rollen gespeelt waar die vooral zichzelf in strijd is tegen 2 personaliteiten, bijv. The Revenant voor degene die de film hebben gezien komt dat duidelijk overeen. Ik had ook gehoord dat Warlock daar zelf ook last van heeft in de comics (kan het fout hebben weet het niet zeker). Lijkt me niet zo'n verkeerde keuze, en daarnaast zal het me niks verbazen dat er toch lagen CGI overheen gaan.

NieuwsFilm

meest populair