Deze 'Free Guy'-actrice wil heel graag terugkeren voor een vervolg

Deze 'Free Guy'-actrice wil heel graag terugkeren voor een vervolg

Meerdere castleden willen wel.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Ryan Reynolds krijgt heel wat applaus voor de film Free Guy. Met de hit liet hij zien dat de box office ook in deze tijden van pandemie prima scores voort kan brengen.

In de film speelt actrice Jodie Comer ook een van de hoofdrollen. Zij is sinds ze in de serie Killing Eve speelde een van de grootste opkomende sterren in Hollywood. En ziet het nu al helemaal zitten om een vervolg te maken op Free Guy, dat overigens pas haar derde feature film project is.

Vervolg op Free Guy
Tijdens een interview met Screen Rant vertelde Comer dat ze gehoord heeft dat Disney Reynolds aan een vervolg laat werken. En als het kan, wil ze graag terugkeren in de franchise.

"Dat hoorde ik pas net! Iemand anders zei dat laatst. Ik zou eerlijk gezegd de kans om terug te keren op de set meteen grijpen. Het was zo'n leuke ervaring en om te horen dat ze dit willen, klinkt echt heel leuk," aldus Comer.

Free Guy is niet gebaseerd op een reeds bestaande franchise of iets dergelijks, maar is volledig origineel. Dat de film niet eindigde met een grote cliffhanger of hint naar een eventueel vervolg, is uniek, maar Reynolds zal vast een nieuw ingenieus verhaal bedenken.

NieuwsFilm

meest populair