Deze 'Free Guy'-actrice wil heel graag terugkeren voor een vervolg

Meerdere castleden willen wel.

Jim Pedd 13 oktober 2021 07:28 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Ryan Reynolds krijgt heel wat applaus voor de film Free Guy. Met de hit liet hij zien dat de box office ook in deze tijden van pandemie prima scores voort kan brengen.

In de film speelt actrice Jodie Comer ook een van de hoofdrollen. Zij is sinds ze in de serie Killing Eve speelde een van de grootste opkomende sterren in Hollywood. En ziet het nu al helemaal zitten om een vervolg te maken op Free Guy, dat overigens pas haar derde feature film project is.

Vervolg op Free Guy
Tijdens een interview met Screen Rant vertelde Comer dat ze gehoord heeft dat Disney Reynolds aan een vervolg laat werken. En als het kan, wil ze graag terugkeren in de franchise.

"Dat hoorde ik pas net! Iemand anders zei dat laatst. Ik zou eerlijk gezegd de kans om terug te keren op de set meteen grijpen. Het was zo'n leuke ervaring en om te horen dat ze dit willen, klinkt echt heel leuk," aldus Comer.

Free Guy is niet gebaseerd op een reeds bestaande franchise of iets dergelijks, maar is volledig origineel. Dat de film niet eindigde met een grote cliffhanger of hint naar een eventueel vervolg, is uniek, maar Reynolds zal vast een nieuw ingenieus verhaal bedenken.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Als dit een van de grootste opkomende sterren in Hollywood is, dan vrees ik dat er een boel matige films gaan komen. Ze zal best heel aardig zijn, maar matig acteerwerk en een matige uitstraling. Kan ook aan de film hebben gelegen natuurlijk die ook geen topper was.

Master Of Films

Avatar

Overlord "Als dit een van de grootste opkomende sterren in Hollywood is, dan vrees ik dat er een boel matige films gaan komen."
Ze heeft een rol in de aankomende film van Ridley Scott, namelijk The Last Duel.

RogueWon

Avatar

Ze is de grote ster in Killing Eve.

Dun123can456

Avatar

Hey overlord hou je k****r b*k!
De film was niet matig, het was een hele goede film en jij kan ook niet beter acteren dan comer dus hou gwn je mond!
Als je alleen maar kritiek gaat geven en het zelf niet beter kan ben je gwn een idioot!

Overlord

Avatar

Hey Dun123can456, laten we even normaal blijven doen. Volgens mij mag je hier gewoon je mening geven, en ik ben ook geen acteur dus hoeft het ook niet beter te doen. Prima als jij het een hele goede film vindt, maar mening is anders.

Civilian Supreme

Avatar

Zooooooo, erg aggressief!^
Kritiek op deze site word niet getolereerd maar dit wel?!

Free Guy was idd een matige en flauwe film. Bijna nergens grappig.
Het idee is wel leuk maar hebben we min of meer al vaker gezien.

NieuwsFilm

meest populair