Will Poulter over Adam Warlock en fans zijn dolblij met hem

Check hier de eerste reacties!

Jim Pedd 13 oktober 2021 08:28 in Algemeen
Afgelopen maandag kondigde Marvel Studios officieel aan dat Will Poulter gecast was als Adam Warlock in Guardians of the Galaxy Vol. 3. De acteur reageert nu op het nieuws en fans zijn er ook al druk over aan het praten op sociale media.

Het gerucht ging ineens dat Poulter de rol van Adam Warlock zou gaan spelen. Niet veel later werd het door regisseur James Gunn bevestigd. En nu laat Poulter weten echt dolblij te zijn met het nieuws.

Adam Warlock spelen
"Bedankt James. Het is oprecht een eer om deze rol te spelen en met je te werken. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan."

Hieronder zie je het bericht van Poulter:Het lijkt erop dat Marvel-fans ook heel erg te spreken zijn over deze keuze van de filmstudio en James Gunn, die naar verluidt heel wat mensen hebben gezien voor de rol. Hieronder doen we een greep uit de reacties op sociale media:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

zijn kop is echt een Adam.

DJKrisiz

Avatar

Zag de concept art van boos logic op instagram, weet niet hoe ik die hier moet delen (FT zelf?), maar Boss maakt er echt gruwelijke concept art van en dan begrijp je de keuze meteen!

DJKrisiz

Avatar

Hier de link:
https://www.instagram.com/p/CU6rFDnJSkN/?utm_source=ig_web_copy_link

Leo Teenhakker

Avatar

Eerst was Rege Jean Pege gecast. Dat is een Afrikaanse Fransman. Gelukkig is dat niets geworden. Adam Warlock is blond en blank in de comics. Ik ben benieuwd of Wil Poulter dalijk een donkerbruin kapsel krijgt.

Bananza

Avatar

Geen idee wie het was tot ik googlde.
Marvel studios heeft gelijk wat van zijn aanzien verloren. Kunnen acteren is schijnbaar tegenwoordig geen vereiste meer.

MichaelCaine

Avatar

@ Bananza Poulter kan echt wel acteren, volgens mij een RADA student dus dan heb je echt wel iets, het grote probleem is zijn looks die niet echt passend bij de rol zijn..

Ik heb de meeste tweets doorgelezen (de reacties op Gunn z'n bevestiging) en er was er gewoon geen één echt negatief! Kan dat gewoon niet geloven, het riekt naar valsheid en gekochte positiviteit

NieuwsFilm

meest populair