Oscarwinnaar Anthony Hopkins na 'The Father' ook in opvolger 'The Son'

Oscarwinnaar Anthony Hopkins na 'The Father' ook in opvolger 'The Son'

Ook o.a. Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby maken deel uit van de cast.

De geplande opvolger van de met twee Oscars bekroonde film The Father (2020) krijgt een indrukwekkende cast. Eerder vernamen we al dat Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby in The Son zullen spelen, en nu weten we dat Anthony Hopkins zelf ook terugkeert.

Hopkins, die dit jaar zijn tweede Oscar ooit won voor zijn rol in The Father, gaat wederom de samenwerking aan met regisseur Florian Zeller. Laatstgenoemde zegt het volgende over de aanstelling van Hopkins:

"Na ons avontuur met The Father kon ik deze film niet zonder hem maken. Hij was de eerste die het scenario van The Son las en een van de personages is speciaal voor hem geschreven. Het is een eer en buitengewoon mooi en emotioneel dat we hem er weer bij hadden om dit nieuwe verhaal te vertellen."

Ondanks het feit dat Hopkins zo vroeg al betrokken raakte, is hij zeker niet de eerste naam in de cast. Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby en Zen McGrath werden allemaal al aangekondigd voor The Son, waarvan de opnames onlangs werden afgerond in Londen.

Hoewel er door de titels en de betrokkenheid van Hopkins een duidelijke link is tussen The Father en The Son, wordt het zeker geen typische prequel. Het verhaal volgt een andere familie met hun eigen complexe problemen, waaronder een scheiding en het effect daarvan op jonge kinderen.

NieuwsFilm

meest populair