Macaulay Culkin wordt met node gemist na het kijken van de 'Home Sweet Home Alone'-trailer

De grote vraag is vooral 'Waarom'...

Eerder vandaag kwam de eerste trailer uit voor de aanstaande Disney+ titel Home Sweet Home Alone, een reboot van de alom geliefde kerstklassieker uit 1990. Klik hier voor het artikel.

Niet geheel verrassend was oud-kindsterretje Macaulay Culkin een paar uur na de release helemaal trending op social media.

Disney en 20th Century Studio's herstartten in feite de franchise en daarom snappen fans niet waarom Culkin geen rol is aangeboden. Zij hadden hem namelijk graag teruggezien als bijvoorbeeld de vader van de nieuwe hoofdrolspeler Archie Yates (JoJo Rabbit).

Online regent het negatieve reacties over dat de nieuwe schurken de chemie missen die Joe Pesci en Daniel Stern zo memorabel maakten.

Verder vraagt men zich af wat het nut is van een reboot zonder Culkin (die overigens zelf heeft opgeroepen de film een kans te geven) en dat de makers nog beter een R-rated horror-house-invasion hadden kunnen maken met een volwassen grofgebekte Kevin McCallister.

Alhoewel
Toch lijkt er een kleine easter egg in het verhaal te zitten. Een shot in de trailer laat namelijk een politieagent zien met de naambadge "McCallister". De betreffende acteur blijkt niemand minder te zijn dan Devin Ratray (Buzz uit Home Alone en Home Alone 2: Lost In New York).

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair