Macaulay Culkin wordt met node gemist na het kijken van de 'Home Sweet Home Alone'-trailer

De grote vraag is vooral 'Waarom'...

Arjen Rooseboom 13 oktober 2021 12:58 in Algemeen
Eerder vandaag kwam de eerste trailer uit voor de aanstaande Disney+ titel Home Sweet Home Alone, een reboot van de alom geliefde kerstklassieker uit 1990. Klik hier voor het artikel.

Niet geheel verrassend was oud-kindsterretje Macaulay Culkin een paar uur na de release helemaal trending op social media.

Disney en 20th Century Studio's herstartten in feite de franchise en daarom snappen fans niet waarom Culkin geen rol is aangeboden. Zij hadden hem namelijk graag teruggezien als bijvoorbeeld de vader van de nieuwe hoofdrolspeler Archie Yates (JoJo Rabbit).

Online regent het negatieve reacties over dat de nieuwe schurken de chemie missen die Joe Pesci en Daniel Stern zo memorabel maakten.

Verder vraagt men zich af wat het nut is van een reboot zonder Culkin (die overigens zelf heeft opgeroepen de film een kans te geven) en dat de makers nog beter een R-rated horror-house-invasion hadden kunnen maken met een volwassen grofgebekte Kevin McCallister.

Alhoewel
Toch lijkt er een kleine easter egg in het verhaal te zitten. Een shot in de trailer laat namelijk een politieagent zien met de naambadge "McCallister". De betreffende acteur blijkt niemand minder te zijn dan Devin Ratray (Buzz uit Home Alone en Home Alone 2: Lost In New York).5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Slechter dan deel 3 kan bijna niet, dat deel was ook behoorlijk kut. Maar deze nieuwe versie hoef ik iig niet te zien. Alleen al zo'n irritant Engels dikkertje mag van mij per direct om zeep worden geholpen door de inbrekers. Smiley face

Goku32

Avatar

Pooeh wat is dit slecht en inderdaad wat hierzo boven word geschreven, er is geen betere gemie tussen de twee boeven van deel 1 en 2, wat ze in deze film laten zien is gewoon super slecht. En totaal niet nodig geweest. En al helemaal Kevin geen rol geven, dan is het geen home alone film

David Mills

Avatar

Dit ziet er niet goed uit en de film is bovendien volstrekt overbodig

Rockstar from 1989

Avatar

Sommige films zijn zo groot geworden of zo memorabel dat je er absoluut geen reboot van moet maken(naar mijn mening). Home Alone is daar net zo'n 1 van. Ik vind het helemaal niet oké. De trailer heb ik gezien en ik vond het al niks.
Ik heb de originele(deel 1&2)op Blu-ray en met Kerst kijk ik die films. Reboots kan ik op sommige momenten waarderen, maar deze absoluut niet.

GreenHornet

Avatar

Genderswap een vrouwelijke dief

NieuwsFilm

meest populair