Disney+ onthult hilarische trailer 'Home Alone'-reboot

Voor de nieuwe generatie.

Bram de Groot 13 oktober 2021 22:30 in Video
Dat Home Alone nog altijd erg populair is, zien we bijna iedere kerst. De komedie met Macaulay Culkin keert namelijk ieder jaar weer terug. Ook de recente trailer voor Pups Alone deed weer aan de franchise denken.

En nu hebben we de trailer voor Home Sweet Home Alone, de reboot die volgende maand op Disney+ verschijnt. Ook in deze film een verlaten "Kevin", al krijgen we nu te maken met het jongetje Max.

Trailer voor Home Alone reboot
De hoofdrol in de film is voor Archie Yates, die je mogelijk kent uit Jojo Rabbit uit 2019. In onderstaande hilarische - of bedenkelijke? - trailer zie je hem in actie als het verlaten kind.


In Home Sweet Home Alone is Max Mercer een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen.

Andere rollen zijn voor Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki, en Chris Parnell. Home Sweet Home Alone is vanaf 12 november te zien op Disney+.28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Don.Hellywood

Avatar

Wooow wat is dit waardeloos zeg. Geen wonder dat die gelijk op Disney plus gegooid wordt.

kidcassidy

Avatar

Dit is echt regelrechte troep. Zo jammer dit en zo overbodig.

MARQ242

Avatar

"Holiday Classics were meant to be broken?" Fuck you Disney!

Mav Damian

Avatar

Tja....ziet er niet uit.

ntt

Avatar

Wat een flater!!! Ik mag toch hopen dat iedereen die meegewerkt heeft aan dit wanproduct opstaande voet de laan uitgekegeld is!!!!

Tim78

Avatar

Huh geen meisje nu, geen getinte of Aziatische jongen of 2 vrouwen of mannen als "ouders"?

Wokeney whats wrong?? ????

GreenHornet

Avatar

D+ ik wil originals stop met deze onzin.

baron nostalgia

Avatar

En wederom een onnodige reboot echt gruwelijk slecht kan niet tippen aan de originele 2 en dat classics are meant yo be broken een schande!!!

Draven

Avatar

Wat slecht. OMG

Ereptile

Avatar

Het aantal dislikes is 25K, tegenover de 9K likes... Dat vertelt al meer dan genoeg hoe het publiek hier naar kijkt.

Trailer vind ik zelf echt niet hilarisch. Als ze een originele kerstfilm hadden gemaakt, dan had dat beter uitgepakt!

Lecter__

Avatar

De ouders van Max should have Stayed Home, dan was deze draak van een film nooit gemaakt....

Artificialis

Avatar

Archie Yates speelt een gebrilde, bijdehante, verwende, lelijke en onsympathieke Britse dikkerd waar niemand enig medelijden mee gaat krijgen wanneer hij thuis wordt achtergelaten en met inbrekers te maken krijgt. Sterker nog, het lijkt met zijn sadistische lachje alsof hij de schurk van de film is. De humor in de trailer is verschrikkelijk. Het gebrek aan originaliteit is verschrikkelijk. De keuze voor de acteurs is verschrikkelijk. Dit hele project is verschrikkelijk.

Blockbuster

Avatar

Het kan dus toch nog slechter dan deel 3, die was echt heel erg (krijgt altijd 1 ster van tv-gidsen als die op tv komt; Veronica gaf 'm vroeger 0 sterren, maar dat doen ze nu niet meer - 1 ster is het minimum).

Ik weet nog wel dat ik me kapot ergerde aan dat jochie Alex D. Linz, toen ik de huurvideo zag, dat ik hoopte dat de inbrekers 'm om zeep zouden helpen.

Macaulay Culkin is de enige echte Kevin en niet zo'n irritant Engels dikkertje. Ik vind dat de film op en top Amerikaans moet blijven.

Dit was trouwens wel een leuke parodie:

reporterdavid91

Avatar

al die negatieve reacties. tja, je kunt de originele Kevin proberen terug te krijgen (denk aan Star Wars, met techo van vandaag kun je veel doen...). Maar of het werkt?

aspers

Avatar

Wat is dit erg! Ik dacht dat er wel een nieuwe insteek werd bedacht. Maar dit is gewoon een ali-express kopie van het origineel!

Zonde. Onnodig en compleet overbodig. Dit krijg ik mijn zoons nog niet eens door de strot geduwd. Die kijken de originele film het liefst elke maand.

Civilian Supreme

Avatar

De 1e was lightning in a bottle en werkt eigenlijk maar 1x. Deel 2 was eigenlijk al niet eens meer 'home alone' en dan werkt het nog wel als vervolg.
Net als een eventuele reboot van Die Hard nooit aan beginnen!

Artificialis

Avatar

Home Alone 3 was in de jaren 90 mijn guilty pleasure. Een overbodige film na het 1e en 2e deel. Maar als die niet hadden bestaan zou 3 niet zo negatief zijn beoordeeld, daarvan ben ik overtuigd.

Sharky13

Avatar

Zelfde bagger als Home Alone deel 3 en 4. Niet de moeite waard om te maken. Zij lijken niet te begrijpen dat het leukste aan de eerste twee delen, de inbrekers waren. Dat duo was pas hilarisch (Joe Pesci natuurlijk altijd geweldig). Er is niets hilarisch aan deze trailer.

Vinz3nt73

Avatar

Zo slecht dit. Daar denken ze alleen nog maar aan geld. Niet mijn geld.

Bintzak

Avatar

Ach leuk voor de kids.

Bigds9fan

Avatar

De 1ste 2 delen zijn niet superdiepgaand maar wel heel vermakelijk juist vanwege Joe en Daniel maar ook de manier waarop het gefilmd is.

Kijk maar naar Home Alone 2 en de scène waarin Harry zijn brandende hoofd denkt te kunnen doven in de toiletpot of dat de beide heren door die pijp van de trap gemept worden en ze die nog op de kop krijgen waarna je heel subtiel een stofwolkje ziet opstijgen.

3 en 4 waren al van die goedkope rotzooi maar dit is helemaal troep. En dan ook nog eens de naam van het origineel bevuilend.

Gelukkig heb ik geen Disney+ dus ik zal nooit geconfronteerd worden met dit misbaksel.

5ieb

Avatar

Kots...

Chrisselshizzel

Avatar

Wat een vette trailer , dit word een klassieker !!! ……Is wat niemand denkt …….

Dirk Diggler

Avatar

Boehoehoe... het niet zoals vroeger. Natuurlijk is dit ook bagger, maar als de kinderen het leuk vinden, soit.

Fred jr

Avatar

Ik pas ...

MikeyMo

Avatar

Hoe vaak kun je nog precies dezelfde film maken?

STYD

Avatar

Dit kan echt niet. Het gaat al mis dat ze Brits zijn. klinkt zo irritant.

Maar wow wat is dit slecht. Dacht eerst nog iets van fanmade ofzo, maar daar is die zelfs te slecht voor

NieuwsFilm

meest populair