'Home Alone' krijgt een vervolg met... 'Pups Alone'!

'Home Alone' krijgt een vervolg met... 'Pups Alone'!

Ja, je raadt het al... Dit keer houden de puppies de boeven uit huis.

Later dit jaar verschijnt op Disney+ de film Home Sweet Home Alone, een reboot van de bekende komedie Home Alone uit 1990 met Macaulay Culkin. De zesde film in de franchise verschijnt op 12 november op de streamingdienst.

Dezelfde maand verschijnt ook Pups Alone en je raadt uiteraard dat we dit keer geen jong jochie alleen thuis zien, maar een groep jonge honden... Puppies. Ook de diertjes dienen twee boeven buitenshuis te houden.

Trailer voor Pups Alone
En vergis je niet. Pups Alone van regisseur Alex Merkin (Altitude, 2017) heeft een aantal grote namen aan boord. Wat te denken van Dolph Lundgren, Eric Roberts, en Keith David en er komen stemmen van onder meer Jennifer Love Hewitt, Danny Trejo, Malcolm McDowell, Jerry O'Connell en Rob Schneider.


De synopsis: Terwijl iedereen op skireis is, huurt een jaloerse uitvinder twee dieven in om in te breken in het huis van zijn collega en zijn uiterst geheime nieuwe creatie te stelen. Maar ze zijn geen partij voor een ondeugende groep buurtpups, die trucs en vallen opzetten om het huis te beschermen en Kerstmis te redden.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair